Tianshi Grup

thumb_up 5392 likes
"Ghencea Business Centre", Bd.Ghencea 43B, Et.3
061692 Bucharest, România
phone
Click to show phone
Request for information

Tianshi Grup Company Information

General information

În anul1995, domnul Li Jinyuan a fondat Grupul TIENS care, de-a lungul a 22 de ani de istorie și evoluție, s-a transformat dintr-o mică afacere privată într-o mare corporație internațională, una dintre cele mai cunoscute din industria vânzărilor directe.
TIENS a pătruns pe piața internațională în anul 1997, aducând împreună oameni din toate domeniile de activitate și colțuri ale lumii, în intenția de a promova 5.000 de ani de cultură chineză în domeniul îngrijirii sănătății în propriile valori “Simte, creează și răspândește iubire”.

În prezent, Grupul TIENS deține operațiuni în peste 190 de țări, filiale operaționale în 110 țări și parteneriate strategice cu numeroase companii de renume mondial precum Pfizer, IBM sau Microsoft.
Pe baza moștenirii a 5.000 de ani de cultură tradițională chineză de menținere a sănătății și cu ajutorul biotehnologiilor de ultimă oră, TIENS integrează principii naturale și tehnologii de vârf, oferind consumatorilor de pretutindeni produse sigure și de calitate superioară, grupate în patru categorii: suplimente nutritive, aparate pentru menținerea și redobândirea sănătății, produse pentru îngrijire personală și înfrumusețare și produse de uz casnic.

Strategia de piață a Grupului TIENS se axează pe vânzarea în sistem Multi Level Marketing, motiv pentru care corporația a creat un Plan de Marketing și Recompensare foarte generos, ce acordă comisioane și bonusuri lunare direct proporțional cu timpul și efortul dedicat recomandării produselor TIENS, în vederea sporirii câștigului și dezvoltării unei afaceri sigure.

În prezent, peste 30 de milioane de familii din 190 de țări se bucură de produse sigure și oportunități egale, pentru o viață sănătoasă, echilibrată și prosperă.

"Ghencea Business Centre", Bd.Ghencea 43B, Et.3 Bucharest

Opening hours
Luni:
09:00 - 17:00
Marți:
09:00 - 17:00
Miercuri:
09:00 - 17:00
Joi:
09:00 - 17:00
Vineri:
09:00 - 17:00
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+40217462888
Linki
Retele de socializare
Keywords
Magazin de vitamine și suplimente

Tianshi Grup Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company