Volta

thumb_up 79896 likes
rate_review 103 Reviews
favorite 51 favorites
Str.Plaiesului nr.13
610190 Piatra Neamt, România
phone
Click to show phone
Request for information

Volta Company Information

Informații generale


Inceputul

Am luat fiinta in 2008, in Piatra Neamt, o zona recunoscuta pentru spiritul antreprenorial de lunga durata, deservind la inceput firmele de instalatii din judetul Neamt, comercializand si distribuind pentru inceput cablurile si clemele pentru realizarea bransamentelor electrice.

Facand un pas inainte, in acelasi an deschidem primul showroom la Iasi, unde cu precadere am deservit clientul final, punand accent in special pe corpurile de ilumintat.

Expansiunea

Avand dorinta de a merge mai departe si ambitia de a ne dezvolta teritorial si nu numai, in anul 2009 extindem distributia in tot judetul Neamt si dincolo de granita lui, mai exact in judetul Bacau. Odata cu aceasta extindere, dezvoltam si portofoliul cu noi produse: prize, intrerupatoare si surse de iluminat.

2010, este anul in care aducem noi produse in portofoliu, specializandu-ne in cunoasterea si distributia echipamentelor de protectie la trasnete si a tablourilor electrice. Acest an nu numai ca a imbogatit portofoliul, insa a aratat si spiritul echipei Volta de a se dezvolta continuu, de aceea ne-am extins cu distributia in judetele Iasi, Suceava si Vaslui, acoperind astfel in proportii mari zona Moldova.

Dincolo de zona Moldova

Cu o echipa relativ tanara, dar cu experianta si cu viziune ancorate in realitate, anul 2011 reprezinta anul in care am spart bariera granitei zonei Moldova, extinzand aria prin care acoperim cerintele pietei, ajungand atat in Muntenia cat si in Dobrogea.

Sub semnul acestui an, facem primele importuri, devenind importatori al sistemelor pentru impamantari

Primul parteneriat important

La nici trei ani de la infiintare, in anul 2011 incheiem primul parteneriat, fiind onorati sa semnam aceasta colaborare cu compania ABB, lider global in tehnologiile energetice si automatizari. Fiind prezenti de peste 80 ani in Romania, ABB isi desfasoara activitatea prin patru divizii principale: Produse Energetice, Sisteme Energetice, Acţionări şi Automatizări discrete şi Produse de Joasa Tensiune. Printre principalii beneficiari a partenerului nostru ABB, sunt marile companii româneşti de electricitate: Electrica, Transelectrica, Termoelectrica, Hidroelectrica, E-ON., ENEL, CEZ precum şi importante companii din industria româneasca.

2012, noi parteneriate

Sub auspiciul acestui an, am continuat sa dezvoltam aria de acoperire in zona Moldova, ajungand cu echipa de reprezentanti de vanzari in judetele Vrancea si Galati, acoperind in totalitate si zona Dobrogea, deservind si cel de-al doilea judet din aceasta zona – judetul Tulcea.

Aducem noi produse in portofoliu Volta, mai exact relee industriale, prin semnarea unui parteneriat cu un lider mondial in domeniu, cu o experienta de peste 60 ani – Finder.

2013, unic distribuitor

In anul 2013 devenim unic distribuitor in Romania a companiei Elektroplast din Polonia, companie ce a luat fiinta in anul 1980, specializata in productia instalaţiilor electrice din materiale sintetice cum ar fi: distribuitoare aparente şi încastrate, tablouri de contor, o gamă largă de suporturi pentru cabluri şi conductoare, cutii de instalare, cutii ermetice, rulouri cu tambur – prelungitoare etc.

Tot in acest an semnam parteneriate importante cu Schneider Electric si Gewiss ceea ce ne permitem sa ne extindem mai mult pe segmentul industrial si cel al cladirilor comerciale.

2014 , deschidem al doilea depozit

Anul acesta consolidam compania Volta in zona Moldova, deschizand in Iasi un al doilea depozit, ceea ce ne permite sa fim mai apropiati de clientii din zona si sa avem un timp mai scurt de raspuns pentru solicitarile aduse.

Semnam noi parteneriate importante cu Elba, Osram, ceea ce ne permitem sa dezvoltam portofoliul de produse in domeniul iluminatului.

Str.Plaiesului nr.13 Piatra Neamt

Ore de deschidere
Luni:
07:00 - 19:00
Marți:
07:00 - 19:00
Miercuri:
07:00 - 19:00
Joi:
07:00 - 19:00
Vineri:
07:00 - 19:00
Sâmbătă:
09:00 - 15:00
Phone number
+40232215030
Linki
Retele de socializare
Cuvinte cheie
Magazin, Magazin de articole electrice

Volta Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company