General Security

thumb_up 366 likes
rate_review 13 Reviews
favorite 26 favorites
Piata 1 Mai nr. 4-5
400141 Cluj-Napoca, România
phone
Click to show phone
Request for information

General Security Company Information

Informații generale

DESPRE NOI

GENERAL SECURITY este o companie de elită în domeniul protecției și securității electronice bazate pe tehnicile cele mai moderne și strategiile de ultimă oră existente pe plan mondial. Suntem mândri de experiența dobandită de-a lungul timpului prin finalizarea de proiecte complexe privind protecția obiectivelor industriale, guvernamentale și rezidențiale.

Succesul nostru se bazează pe inovație și ingeniozitate creând un avantaj cert atât în prezent cât și în viitor în fața oricărei alte firme concurente. Prin sediile sale deschise în Cluj-Napoca, Brasov, Timișoara, Iași și București firma noastră asigură distribuția și implementarea de echipamente pe tot teritoriul. Cu un rulaj de peste 9 milioane Euro, General Security se numără printre firmele cele mai mari din țară în acest domeniu.

OBIECTIV

Obiectivul nostru principal este acela de a ne menține în fruntea companiilor de securitate, implementînd o strategie de durată bazată pe cele mai performante soluții tehnice. Depunem un efort continuu în a asigura necesitățile clienților noștrii prin aducerea pe piața de produse si tehnologii complementare. Suntem continuu în căutarea de soluții alternative mai sigure și mai performante având un atribut comun - calitatea.

SOLUȚIA COMPLETĂ

Pornim de la ideea că eficiența unui sistem de securitate constă în faptul că acesta trebuie să asigure o protecție completă prin combinarea tuturor metodelor permise de supraveghere și centralizarea datelor spre unul sau mai multe centre de monitorizare. Astfel în arhitectura acestuia se vor regăsi echipamente video, antiefracție și control al accesului, formând un sistem unic integrat.

FLEXIBILITATEA

Cunoasterea problemelor clienților noștrii ne ajută să ne perfecționăm sistemele de securitate astfel încât fiecare dintre acestea este adaptat la cerințele impuse de nivelul de securitate.

O ALEGERE SIGURĂ

Echipa de specialiști și tehnicieni din cadrul companiei noastre ne-a ajutat să transmitem mai departe încrederea noastră în echipamentele pe care le-am promovat de-a lungul anilor. Cunoașterea în detaliu a acestora ne-a permis proiectarea de sisteme și soluții integrate optime indiferent de capacitatea și amploarea obiectivului propus.

Piata 1 Mai nr. 4-5 Cluj-Napoca

Ore de deschidere
Luni:
09:00 - 17:00
Marți:
09:00 - 17:00
Miercuri:
09:00 - 17:00
Joi:
09:00 - 17:00
Vineri:
09:00 - 17:00
Phone number
+40232267599
Linki
Retele de socializare
Cuvinte cheie
Magazin de articole electrice

General Security Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company