ATP Motors - Truck & Trailer Service

thumb_up 2969 likes
rate_review 63 Reviews
favorite 246 favorites
Str. Sub Dura, nr. 4-5
437229 Baia Mare, România
phone
Click to show phone

Similar companies to ATP Motors - Truck & Trailer Service

ATP Motors - Truck Service Oradea Baia Mare
Str. Sub Dura, nr. 4-5, Baia Mare
ATP Exodus Group este o idee frumoasă devenită business de succes pe piața auto…
ATP Motors - Bistrita Baia Mare
Str. Sub Dura, nr. 4-5, Baia Mare
ATP Exodus Group este o idee frumoasă devenită business de succes pe piața auto…

ATP Motors - Truck & Trailer Service Company Information

General information

ATP Exodus Group este o idee frumoasă devenită business de succes pe piața auto din România. Am început în 1995 cu importul și distribuția de piese pentru camioane, de atunci dezvoltându-ne continuu. Azi, oferim o gamă complexă de produse și servicii pentru autovehicule, prin diviziile noastre: ATP Automotive, ATP Motors și ATP Transit.


ATP Automotive – acoperă o mare parte din grupele de produse europene ale producătorilor de camioane, remorci, semiremorci, microbuse, autocare, autobuse, autoturisme, comercializând piese ale unor branduri precum: DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania, Volvo, Fliegl. Totodată, prin produsele de brand propriu, ATP Automotive își întărește poziția pe piața pieselor auto pentru camioane și suntem alături de dumneavoastră atât pe plan intern, unde avem 32 de sucursale la nivel național, cât și pe plan extern, în Ungaria și Bulgaria.


ATP Motors – pune la dispoziția dumneavoastră o largă paletă de servicii de tip consultanță, mentenanță, inspecții și reparații. De asemenea, ATP Motors este dealer autorizat Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, Iveco, MAN, Bosch, ZF Service, fiind locul în care puteți achiziționa sau beneficia de servicii autorizate de mentenanță sau reparații.

ATP Transit – asigură servicii de curierat interne și internațonale, dar și distribuirea mărfurilor periculoase sau nepericuloase, aparținând clienților, prin intermediul camioanelor proprii sau ale partenerilor.

Suntem o companie dinamică, având obiective, standarde și un mediu de lucru aliniate nivelului european. Baza reușitei noastre este o echipă cu un angajament real, orientată către comunicare optimă și dezvoltare continuă.

Str. Sub Dura, nr. 4-5 Baia Mare

Opening hours
Luni:
08:00 - 18:00
Marți:
08:00 - 18:00
Miercuri:
08:00 - 18:00
Joi:
08:00 - 18:00
Vineri:
08:00 - 18:00
Sâmbătă:
08:00 - 14:00
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+40372620694
Linki
Social Accounts
Keywords
Dealer de camioane second-hand, Dealer de trailere, Atelier de reparații pentru camioane

ATP Motors - Truck & Trailer Service Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company