OMV

thumb_up 122691 likes
Bulevardul Gării 7A
500203 Brașov, România
phone
Click to show phone
Request for information

OMV Company Information

General information

Inca de la deschiderea primei statii, in 1999, reteaua OMV a reusit sa impuna un nou standard pe piata locala a comercializarii carburantilor – acela de centru multifunctional de servicii. Dupa mai bine de un deceniu si cu peste 153 de puncte de alimentare pe intreg teritoriul Romaniei, OMV asigura mobilitatea pentru milioane de persoane in fiecare zi.

Alaturi de carburanti de inalta calitate, oferta OMV include peste 153 de magazine si restaurante VIVA, precum si spalatorii auto de ultima generatie si o gama diversificata de servicii suplimentare – de la transferul de numerar la plata ratelor bancare si a utilitatilor, bilete Loto, polite RCA sau roviniete. Fideli obiectivului de a oferi clientilor mai mult decat miscare, OMV si-a dezvoltat si continua sa isi extinda permanent oferta.

Va reamintim tuturor faptul ca trebuie sa mentineti un ton prietenos si respectuos in dialogurile purtate pe aceasta pagina. Comentariile, opiniile si imaginile postate de fanii nostri nu reflecta neaparat punctul de vedere al companiei.

Nu sunt premise postarile sau comentariile postate de fani si care au un continut licentios/vulgar sau instigator. De asemenea nu sunt permise postarile sau comentariile cu un caracter comercial. Nerespectarea celor mentionate anterior atrage dupa sine, in mod automat, sanctiuni care pot duce la banarea utilizatorului si stergerea comentariilor sau postarilor.

Fotografiile publicate pe aceasta pagina nu sunt folosite in scop comercial. Acestea au scopul de a ilustra informatiile postate. In cazul fotografiilor cu autor necunoscut, website-ul sursa va fi citat ca atare.

Bulevardul Gării 7A Brașov

Opening hours
Luni:
00:00 - 23:59
Marți:
00:00 - 23:59
Miercuri:
00:00 - 23:59
Joi:
00:00 - 23:59
Vineri:
00:00 - 23:59
Sâmbătă:
00:00 - 23:59
Duminică:
00:00 - 23:59
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+40372868918
Linki
Social Accounts
Keywords
Benzinărie

OMV Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company