Centrul Veterinar Non Stop Vetservice

thumb_up 442 likes
Strada Jiului 65
013212 București, România
phone
Click to show phone
Request for information

Centrul Veterinar Non Stop Vetservice Company Information

Informații generale

Servicii:

Ambulanta Veterinara
-acest serviciu a fost creat pentru a salva animalele de companie aflate in situatii de urgenta sau in stare critica, pentru a le acorda primul ajutor si a le asigura transportul catre clinica, doctorul, cabinetul veterinar, in conditii care le acorda cea mai mare sansa la viata.

Pet Taxi in Bucuresti si Tara
-serviciul de taxi pentru animale de companie va ofera posibilitatea transportului acestuia pentru vizite medicale si controale de rutina la medicul dumneavoastra veterinar, la saloane de cosmetica, la aeroport, in pensiune. Incercam sa ajungem cat de repede putem si sa raspundem oricarei solicitari, dar urgentele au prioritate si de aceea va sfatuim sa faceti o programare cu cel putin 4 ore inainte, telefonic.

Microcipare ( inregistrare RECS )
-Procedura de microcipare nu este mai dureroasa pentru animal decat o injectie obisnuita. Aceasta metoda de identificare este sigura, microcipul nu poate iesi din piele si nu se defecteaza, iar pentru animal nu prezinta niciun pericol si nici pentru cei din jurul lui.
Inregistrarea in baza de date unificata (Registrul Electronic al Cainilor cu Stapan) va fi facuta in aceeasi zi, iar dumneavoastra veti primi confirmarea electronica a inregistrarii.

Caini pierduti
-Daca vedeti un caine pierdut, nu ezitati sa ne sunati. Un apel la 072 556 558 2 poate sfarsi chinul unui stapan care isi cauta animalul. Avand calitatea de operatori in RECS si abilitatea de a captura animale de la distanta cu minim de stres pentru pacient, va putem ajuta sa reuniti un cuplu caine-stapan.

Monitorizare la domiciliu
-Acest serviciu se adreseaza pacientilor care nu pot fi deplasati. Personalul nostru calificat va poate oferi sedinte de fizioterapie, kinetoterapie, efectuarea unei curbe glicemice, monitorizarea glicemiei sau a altor parametri, atunci cand deplasarea de acasa la clinica a pacientului este dificila.
Monitorizarea la domiciliu presupune faptul ca pacientul are un diagnostic cert si o recomandare a unui medic pentru investigatiile sau terapia solicitata.

Capturare / tranchilizare / contentie
-Avand echipamente speciale pentru capturarea de la distanta ( sarbacana, crosa) si personal antrenat in a captura si transporta animalele cu cat mai putin stres pentru pacient ne puteti apela atunci cand doriti sa prindeti sau sa transportati un animal necooperant, agresiv sau pe care il cunoastesti foarte putin.

Activitatea de asistenta medicala veterinara de urgenta se desfasoara sub coordonarea dr. Gabriela Georgescu, medic cu experienta in medicina de urgenta si in endocrinologia veterinara.

Absolventa a Facultatii de Medicina Vetrinara Bucuresti – promotia 2002

Stagiu depregatire postuniversitara in Facultatea de Medicina Veterinara din Bologna, Departamentul de Medicina Interna, sub indrumarea Asst. Prof. Federico Fracassi, DMV,PhD,Dipl. ECVIM-CA, board member ESVE, 2007 – 2008

Medic Veterinar in Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti, Departamentul de Medicina Interna, pentru consultatii de medicina interna, ecografii, preluare si managementul urgentelor medicale, 2005 – 2013

Doctor in stiinte medicale din anul 2012 – “Metode de diagnostic clinic si paraclinic in afectiunile tiroidiene la caine”, sub coordonarea Prof. univ. Horea Barza

Secretar stiintific si membru fondator al Asociatiei Romane de Endocrinologie Veterinara, 2014

Strada Jiului 65 București

Ore de deschidere
Luni:
00:00 - 23:59
Marți:
00:00 - 23:59
Miercuri:
00:00 - 23:59
Joi:
00:00 - 23:59
Vineri:
00:00 - 23:59
Sâmbătă:
00:00 - 23:59
Duminică:
00:00 - 23:59
Parcare
Compania dispune de o parcare.
Phone number
+40727553474
Linki
Retele de socializare
Cuvinte cheie
Serviciu veterinar de urgență

Centrul Veterinar Non Stop Vetservice Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company