Centrul ProMAMA

thumb_up 6714 likes
rate_review 57 Reviews
favorite 204 favorites
Strada Elena Caragiani, Nr. 20 A, Sector 1
014214 Bucharest, România
phone
Click to show phone
Request for information

Centrul ProMAMA Company Information

Informații generale

Bine ai venit in lumea magica a maternitatii! Este o calatorie minunata, dar in acelasi timp presarata cu emotii, incertitudini sau chiar temeri legate de modul in care vor decurge lucrurile. Stim ca ti-ai dori sa ai un ghid atotstiutor care sa-ti furnizeze informatiile corecte si complete, sa-ti povesteasca despre traseul pe care il vei parcurge si sa-ti ofere incredere ca beneficiezi de cea mai frumoasa experienta alaturi de pruncul tau.

Ei bine, exista un asemenea ghid! De 6 ani, centrul ProMAMA a ajutat peste 5.000 de mamici sa aleaga in mod informat si constient, sa fie vesele si tonice si sa isi ajute bebelusii sa fie sanatosi si adaptati la aceasta lume noua in care ii primim cu dragoste nemarginita.

Poate ca vrei sa afli informatii corecte cu privire la nastere, alaptare, diversificare sau terapii naturale pentru tine si bebe. Sau, poate, fie ca esti gravida sau mamica, iti doresti ca tu si bebe sa va mentineti sanatatea si tonusul prin miscare si masaj.

Centrul ProMAMA s-a nascut din nevoia unui medic pediatru si unei proaspete mamici de a crea / gasi o colectie de informatii corecte si servicii de calitate in legatura cu miracolul maternitatii. Astazi, echipa ProMAMA (educatori prenatali Lamaze, kinetoterapeuti, consultanti in alaptare, psihologi, aromoterapeuti si reflexoterapeuti) iti ofera servicii si consiliere pentru toate aspectele minunate ale maternitatii.

Mai mult, suntem un grup vesel si prietenos, in jurul caruia s-a format o frumoasa comunitate de mamici!

Strada Elena Caragiani, Nr. 20 A, Sector 1 Bucharest

Ore de deschidere
Luni:
09:00 - 20:00
Marți:
09:00 - 20:00
Miercuri:
09:00 - 20:00
Joi:
09:00 - 20:00
Vineri:
09:00 - 20:00
Phone number
+40727766262
Linki
Retele de socializare
Cuvinte cheie
Centru de gimnastică, Clinică pentru sănătatea femeii, Curs pentru naștere

Centrul ProMAMA Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company