RES Coffee Shop - Depozit cafea boabe profesionala si consumabile automate cafea

thumb_up 462 likes
rate_review 13 Reviews
favorite 14 favorites
Str. Şipoțel nr. 26
700555 Iasi, România
phone
Click to show phone
Request for information

RES Coffee Shop - Depozit cafea boabe profesionala si consumabile automate cafea Company Information

Informații generale

SC ROMEURO SERVICE SRL cu sediul in Iasi, Sipotel nr. 26, tel./fax:0232 216 893, mobil: 0727 514 443; 0722 787 379, este o societate comerciala cu capital integral privat, infiintata in iulie 1999, persoana juridica romana, care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia privind societatile comerciale aflata in vigoare in Romania.

Initial activitatea de baza sa constituit din comercializarea espressoarelor de cafea si a distribuitoarelor automate de bauturi calde marca Saeco respectiv asigurarea serviceu-lui, piese de schimb si a consumabilelor aferente acestora. Ca produse consumabile pentru distribuitoare automate oferim intreaga gama a unor producatori de renume in domeniu: RSTORA, EL MUNDO, PUNTO IT, COVIM, LAVAZZA, DOPLA, HUHTAMAKI, etc.

Incepind din anul 2003, RES isi extinde gama de produse si servicii prin inceperea comercializarii echipamentelor frigorifice si de gastronomie profesionale reprezentand in zona Moldovei marci renumite in domeniu precum: TC ROMANIA, UGUR, MAWI, JUKA, BOLARUS, MASTRO, INOXAN, ZANUSSI, etc.,

In acelasi an incepem gestiunea si inchirierea de distribuitoare automate pentru bauturi calde si espresoare de cafea, infiintand o noua firma COFFEEMAT SERVICES SRL.

Odata cu maturizarea pietei in domeniu si a cresterii continui a exigentelor acesteia se impune necesitatea de a oferi produse si servicii la un nivel de calitate cit mai ridicat dar si mentinerea constanta a acesteia. Prin urmare din 2007 RESGROUP implementeaza sistemul ISO 9001:2000 precum si standardul HACCP.

Din anul 2005 RESGROUP vine in intimpinarea partenerilor sai din zona de nord a Moldovei prin deschiderea unui nou punct de lucru in orasul Suceava.

Anul 2010 aduce o schimbare in politica grupului de firme in segmentul distribuitoarelor automate pentru bauturi calde si reci prin furnizarea de produse si servicii multimarca. Ca urmare din acest an portofoliul marcilor oferite cuprinde cele mai reprezentative branduri in domeniu si anume: NUOVA BIANCHI, NECTA&WITENBORG, RHEA VENDORS, SAECO.

In 2011 se continua procesul de extindere venind totodata in intampinarea clientilor si deschidem un nou punct de lucru in orasul BACAU.

Astfel dupa 14 ani de activitate neintrerupta am reusit prin prezenta in cele trei mari orase Iasi, Suceava, Bacau sa ne consolidam pozitia devenind un important furnizor de produse si servicii in domeniile VENDING, HORECA, GASTRO SI FRIG PROFESIONAL.

Asiguram partenerii si colaboratorii nostri ca RESGROUP va continua si pe viitor sa depuna toate eforturile pentru satisfacerea exigentelor acestora, pentru a oferi produse si servicii de calitate si foarte important toate acestea la un raport pret-calitate corect.

SERVICE
Echipa noastra este formata din personal specializat pregatit sa ofere service pentru echipamentele dvs.

Contractul de service include urmatoarele:
-deplasarea unui tehnic lunar la aparat, in vederea unei constatari, revizii;
-deplasarea in regim preferential si de urgenta in cazul solicitarilor.( aparitia unor defectiuni accidentale).
-Igienizare aparat;
-Inlocuire garnituri uzate;
-Gresare grup cafea;
-Reglare aparat (rasnita; gramaj; etc.);
-Diagnosticarea unor uzuri aparute la anumite componente sau subansamble si instiintarea beneficiarului cu propunerea de inlocuire, pentru a evita distrugerea altor piese;
-Manopera in cazul unor reparatii care necesita inlocuire de piese sau subansamble;
-Instruirea personalului de deservire pentru buna exploatare a echipamentului.

De asemenea pentru a veni in sprijinul clientilor, oferta noastra de servicii mai include :
-consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii unor echipamente noi astfel incat acestea sa corespunda cat mai bine cerintelor dumneavoastra.
-oferirea de consumabile de cea mai buna calitate in vederea realizarii unei satisfactii depline, a dumneavoastra si a clientilor dumneavoastra dar si pentru a mari la maximum posibil durata de viata a echipamentelor.

Str. Şipoțel nr. 26 Iasi

Ore de deschidere
Luni:
08:30 - 17:00
Marți:
08:30 - 17:00
Miercuri:
08:30 - 17:00
Joi:
08:30 - 17:00
Vineri:
08:30 - 17:00
Sâmbătă:
08:30 - 12:30
Duminică:
00:00 - 23:59
Parcare
Compania dispune de o parcare.
Număr de telefon
+40729156877
Linki
Retele de socializare
Cuvinte cheie
automat de cafea, depozit

RES Coffee Shop - Depozit cafea boabe profesionala si consumabile automate cafea Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company