FUNDAŢIA CRUCEA ALB-GALBENĂ

thumb_up 2120 likes
rate_review 25 Reviews
favorite 60 favorites
Bulevardul Regina Maria, numarul 21, Sector 4
040125 Bucharest, România
phone
Click to show phone
Request for information

FUNDAŢIA CRUCEA ALB-GALBENĂ Company Information

Informații generale

Fundatia Crucea Alb-Galbena activeaza in zona Bucuresti-Ilfov de 16 ani, oferind cu profesionalism servicii de ingrijire medicala/paliativa la domiciliu. Echipa fundatiei este intotdeauna alaturi de oameni nu numai pentru a le alina si vindeca suferintele trupesti dar pe cele spirituale. Oferim servicii de ingrijire medicala la domiciliu fara costuri pentru pacienti daca acestia se incadreaza in:
• categoria pesoanelor total dependente sau a persoanelor imobilizate in fotoliu sau pat mai mult de 50% din timpul zilei, domiciliate in Municipiul Bucuresti. Costurile sunt suportate de Casa de Asigurari de Sanatate
• categoria persoanelor ce pot beneficia de proiectele sociale din cadrul Fundatiei Crucea Alb Galbena. Costurile sunt suportate de Primariile de sector.
Va punem la dispozitie o echipa formata din medici, asistente, kinetoterapeuti pregatiti sa acorde o gama larga de servicii specifice ingrijirii medicale la domiciliu.

Bulevardul Regina Maria, numarul 21, Sector 4 Bucharest

Ore de deschidere
Luni:
08:00 - 16:00
Marți:
08:00 - 16:00
Miercuri:
08:00 - 16:00
Joi:
08:00 - 16:00
Vineri:
08:00 - 16:00
Parcare
Compania dispune de o parcare.
Phone number
+40213151256
Linki
Retele de socializare
Cuvinte cheie
Centru pentru persoane în vârstă, Servicii de îngrijire medicală, Serviciu de asistență medicală la domiciliu

FUNDAŢIA CRUCEA ALB-GALBENĂ Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company