Angiomedica - Spital Privat de Cardiologie

thumb_up 939 likes
rate_review 8 Reviews
favorite 59 favorites
Strada Cosminului 13
București, România
phone
Click to show phone
Request for information

Angiomedica - Spital Privat de Cardiologie Company Information

Informații generale

Clinica de Boli Cardiovasculare Angiomed s-a infiintat in anul 2004, principalul obiectiv fiind diagnosticarea si tratarea medicala a pacientilor cu boli / afectiuni ischemice cardiovasculare , boli coronariene si vascular - periferice.
O data cu trecerea timpului, Clinica Angiomed devenind neincapatoare pentru numarul de medici si pacienti , s-a optat pentru infiintarea unui spital de boli cardiovasculare.
Format din doctori renumiti , cu o inalta calificare medicala, s-a infiintat Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica, acesta incepandu-si activitatea in luna noiembrie 2016.
Angiomedica este un spital strict specializat in domeniul cardiovascular, adresandu-se pacientilor care au nevoie de preventii, diagnostic mini-invaziv, terapie interventionala si / sau chirurgie vasculara pana la recuperare medicala, kinetoterapie sau masaj terapeutic vascular; acestea din urma se ofera pacientilor in clinica special amenajata in Str. Grigore Manolescu , Nr.22 - 24, Sect.1.
Pentru a oferi servicii medicale de calitate , Spitalul Angiomedica a investit in aparatura medicala noua, de ultima generatie.
Datorita faptului ca abordeaza un domeniu strict dedicat, cel cardiovascular, Spitalul Angiomedica va avea performanta medicala mult asteptata de pacientii adrtesabili. Acest lucru este cu atat mai important cu cat, in Romania, prima cauza de mortalitate este cea cardiovasculara si conexa- infarct, accident vascular cerebral, tensiune arteriala, brahicardie, tahicardie.
Pentru a oferi aceasta performanta medicala, conducerea Spitalului va continua investitiile in extinderea acestuia,precum si in achizitionarea de aparatura medicala performanta.

Strada Cosminului 13 București

Ore de deschidere
Luni:
08:00 - 20:00
Marți:
08:00 - 20:00
Miercuri:
08:00 - 20:00
Joi:
08:00 - 20:00
Vineri:
08:00 - 20:00
Parcare
Compania dispune de o parcare.
Phone number
+40311090131
Linki
Retele de socializare
Cuvinte cheie
Spital privat, Sanatoriu particular

Angiomedica - Spital Privat de Cardiologie Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company