De Arte Paints Collection

thumb_up 5018 likes
rate_review 9 Reviews
favorite 82 favorites
Strada Profesor Gheorge Murgoci Munteanu 2
040526 Bucharest, România
phone
Click to show phone
Request for information

De Arte Paints Collection Company Information

Informații generale

Pasiunea culorilor ...
Forta si Maiestria Artistului Decorator.

Din 2005 De Arte a devenit un proiect de top in industria de decor. A fost infiintat in Sevilla (Spania) sub forma de proiect exclusiv de amenajari interioare speciale.

ECHIPA NOASTRA

O echipa formata din aplicatori stucco, cu pregatire inalta in aplicarea traditionala de Stucco Veneziano, Grassello di Calce si Marmorino ce detin o combinatie speciala de maiestrie si privire artistica. O echipa unde pasiunea si creativitatea au fost intotdeauna combinate cu o adanca cunoastere si intelegere a materialelor minerale naturale.

La finalul anului 2008 echipa De Arte se intoarce in Bucuresti functionand sub forma de proiect dedicat exclusiv finisajelor decorative speciale de interior. In 2011 devine importator si distribuitor al finisajelor decorative speciale Giorgio Graesan & Friends.

La sfarsitul anului 2012 trece de la faza de proiect la societate independenta de profil Multibrand, isi modifica denumirea comerciala adaugand numelui de proiect cuvantele Paints Collection si comercializeaza in Romania cea mai vasta gama de Tencuieli Veneziene si Vopseluri Decorative Speciale.

Din 2013 incepe activitatea de importator si distribuitor al instrumentelor profesionale pentru constructii, marca Pavan Ernesto & Figli S.p.A. In prezent, De Arte Paints Collection este cel mai mare magazin din Romania de profil multibrand, dedicat exclusiv vopselurilor decorative speciale.

BRAND-URI COMERCIALIZATE:

Giorgio Graesan & Friends
Oikos
San Marco
Arte Osaka
Pavan Ernesto & Figli S.p.A.

SERVICII PROFESIONALE

Importator, distribuitor si prestator servicii amenajari interioare, societatea noastra este implicata in design, dezvoltare, aplicare si finisare de decoratiuni interioare speciale.

Culorile, formele, materilalele, tonurile de lumina si finisajele creaza un concept unic de ansamblu si o admosfera placuta in care sa traiesti. Utilizam aceasta abordare in dezvoltarea tuturor proiectelor noastre.

ABILITATI

De Arte Paints Collection a aratat o abilitate unica in combinatii inovative a tehnicilor si procedurilor de aplicare cu produse naturale, pentru a produce o larga paleta de finisaje adegvate pentru ambele tipuri de arhitectura clasica si contemporana.

De aceea, putem spune ca toate proiectele noastre contin foarte mult din traditia renasterii italiene dar sunt absolut perfect integrate in spatii moderne, magazine, case provate si deasemenea in hoteluri de lux.

Telefon mobil: 0757 099 066
Telefon office: 0374 043 340
Adresa: Str. Prof. George Murgoci Nr.2
Sector 4, zona rondul Cosbuc
040526 Bucharest, Romania

Strada Profesor Gheorge Murgoci Munteanu 2 Bucharest

Ore de deschidere
Luni:
09:30 - 18:00
Marți:
09:30 - 18:00
Miercuri:
09:30 - 18:00
Joi:
09:30 - 18:00
Vineri:
09:30 - 18:00
Sâmbătă:
09:30 - 16:00
Parcare
Compania dispune de o parcare.
Phone number
+40374043340
Linki
Retele de socializare
Cuvinte cheie
Contractant de lucrări stuc, Magazin de vopsele, Magazin de unelte și vopsele

De Arte Paints Collection Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company