HIDROIZOLATII TARGU MURES

thumb_up 669 likes
Strada Rovinari 16
Târgu Mureș, România
phone
Click to show phone
Request for information

HIDROIZOLATII TARGU MURES Company Information

Informații generale


Alpinbist este o firma de Alpinism Industrial (Utilitar), bazata exclusiv pe tehnici de alpinism, inlaturand astfel utilizarea schelelor, ceea ce duce la:
Executie mai rapida a lucrarilor fata de alte firme care utilizeaza schele;
O oferta de pret mai avantajoasa, reducându-se cheltuielile necesare: achizitionarii, montarii si demontarii schelei;
Angajatii firmei au atestat in meseria de operator alpin si totodata meseriasi cu vasta experienta in domeniul constructiilor;
Firma isi asuma in totalitate normele privind protectia muncii.
La cerere asiguram si materialele necesare executarii lucrarilor. In unele cazuri plata lucrarii se poate efectua si in rate pe o durata de pana la 1 an.
Avantajele lucrului la inaltime cu ajutorul corzilor
Corzile sunt instalate si demontate cu rapiditate, intrucat alpinisti utilitari lucreaza in coarda timpul necesar inceperii lucrarilor si deplasarii intre sectiuni este considerabil mai mic decat cel pentru instalarea, demontarea schelelor si transportul acestora.
Corzile sunt demontate de pe santier la sfarsitul fiecarei zi de munca. Activitatea la sol este neafectata, accesul in coarda permitand frecvent ca terti executanti sa-si continue activitatea
Alpinisti utilitari pot executa lucrari in conditii dificile sau in perimetru unde folosirea schelelor ar fi imposibila.
Firma noastra dispune de: - personal tanar si dinamic, calificat in alpinism utilitar si constructii. - echipamente (ultima generatie) de lucru la inaltime si protectie. - materiale si scule profesionale: pompe de vopsit Wagner, aparat de curatat cu presiune (cu apa) Karcher
Profesionalismul firmei este redat de calitatea si diversitatea luclarilor efectuate, precum si de lista diversa de clienti care au apelat la serviciile noastre. Aria de acoperire este foarte extinsa, firma noastra acoperind toata gama de servicii in intreaga tara.
Interventiile normale de intretinere si reparatii, care in mod uzual necesita montarea de schele sau dispozitive mecanice de ridicare la inaltime (macarale), sunt efectuate mult mai rapid si eficient de catre echipele noastre specializate in aplicarea tehnicilor dealpinism industrial si lucru la inaltime .
In functie de complexitatea proiectului, firma aloca un numar necesar de echipe formate din constructori instruiti in tehnica lucrului la inaltime. Costurile proiectului prezinta o mare flexibilitate fiind evaluate in functie de necesitatile reale de material si personal.
Costurile totale sunt reduse comparativ cu solutiile clasice (schele metalice, nacele, etc.) 0755312904

Strada Rovinari 16 Târgu Mureș

Ore de deschidere
Parcare
Compania dispune de o parcare.
Phone number
+40755312904
Linki
Retele de socializare
Cuvinte cheie
Companie de construcții

HIDROIZOLATII TARGU MURES Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company