Plase Insecte Americane

  • person Manufacturer
  • directions_boat Local

Plase insecte americane sau plase tantari batante cu balamale si autorevenire sunt sistemul American de plase insecte dezvoltat in Romania de firma noastra. Aceste plase instecte americane sunt folosite la usi de balcon sau terase in vederea protectiei de tantari, insecte sau alte daunatoare. Ca si accesorii acest tip de plase antiinsecte americane au balamale cu autorevenire metalice si toc propriu din aluminiu. Plase tantari americane au pret foarte accesibil si pot fi folosite doar la usi de terasa sau usi pentru apartamente.


Inchiderea acesteio plase insecte americane cu balamale si autorevenire se face etans, aceasta la inchidere avand magneti pentru a etansa perfect inchiderea plasei. Din analiza noastra a reiesit faptul ca aceste plase sunt foarte rigide. Sunt usor de actionat si ofera un plus atat usilor de terasa cat si usilor de balcon. Putem spune despre plase americane ca inchiderea se face perfect etans cu ajutorul unui magnet special pentru toata lungimea usii.


Utilizarea acestor plase insecte americane este una foarte usoara, au rigiditate mare iar deschiderea cat si inchiderea se poate face usor. Acest tip de plasa insecte americana este un produs Premium si sunt foarte rezistente la actionari multiple. Plasa de insecte este din fibra de carbon si sticla, ignifuga, deci nu ia foc ( mocneste ).