Aluplast System SRL

verified_user
Str. Piata 1 Mai 4-5
400052 Cluj-Napoca, România
phone
Click to show phone
Request for information

Aluplast System SRL Company Bio

Informații generale

Societatea Aluplast System SRL este o companie romaneasca cu capital privat infiintata in anul 2004 ce are ca obiect de activitate importul si distributia materialelor, pieselor de schimb, accesoriilor si echipamentelor necesare in procesul de montaj si intretinere a sistemelor HVAC/R.

Avand un personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional care pune accent pe informarea corecta a clientului si pe promovarea celor mai noi materiale si tehnologii din domeniul HVAC/R, la cel mai bun raport “calitate / pret ” societatea noastra ofera o gama variata de materiale de calitate, accesorii, produse si servicii logistice (distributie) la nivel national.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

Noi nu suntem doar furnizorul Dumeavoastra HVAC/R. Suntem partenerul Dumneavoastra!

Str. Piata 1 Mai 4-5 Cluj-Napoca

Ore de deschidere
Luni:
08:30 - 17:30
Marți:
08:30 - 17:30
Miercuri:
08:30 - 17:30
Joi:
08:30 - 17:30
Vineri:
08:30 - 17:30
Phone numbers
Site-uri web
Retele de socializare
facebook pinterest
Anul înființării
2004
Formular de activitate
,

Aluplast System SRL Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company

Employees

  • Alexandru Vlad Administrație Proprietar phone +40 723 034 606contact_mail office@ehvac.ro